About Tosti

Zes jaar geleden zijn we gestart vanuit de behoefte om creatieve ideeën te realiseren en mensen blij te maken. Zonder achtergrond in de reclame weten wij met onbevangen blik een verbinding te maken tussen mensen en merken. Je kunt bij ons terecht voor strategie en concept tot aan creatie en productie. Maar wat we ook doen: je wordt blij verrast.

Aandacht
Voorpret is misschien wel de beste pret. Onze events beginnen al ver voor de samenkomst. Zowel voor, tijdens als na een event kan je veel toffe content maken en verspreiden. Social media, influencers, PR en mailings: voor ieder wat wils. Lekker opvallend!

Van concept tot productie
Een sterk event begint met een goed concept. Een concept dat past bij het merk, de doelgroep en de boodschap. Dat zie je tot in detail terug in de productie, de uitnodigingen, aankleding en het programma.

Engagement
Consumenten, partners, eigen personeel. Events zijn voor iedereen een feestje. Voor iedere groep maken we een event op maat. Dat betekent dat we met het toffe concept de doelgroep altijd bij de lurven grijpen. Het lijkt wel maatwerk!

Bols Cocktail Street
Bols

De cocktail competitie van het jaar. Zeven finalisten vanuit de hele wereld streden in Bols Around the World om de felbegeerde prijs. Als kroon op deze campagne werd de Reguliersdwarsstraat omgetoverd tot Bols Geneverstreet met een eigen club voor iedere finalist.

campagne partnerships PR/influencers productie
Max Verstappen Dag
Hornbach

Als trotste sponsor van Max Verstappen opende Hornbach haar nieuwste vestiging in Amsterdam. Reden om Max van stal te halen en fans een vooruitblik op het seizoen 2017 te gunnen. In de aanloop naar het event konden fans Max 'vinden' in de Hornbach vestiging door middel van een Augmented Reality game, om zo de winkel te leren kennen en kans te maken op een meet-en-greet.

concept productie
Celebrate Life
Cosmopolitan

Het grootste meidenblad van Nederland werd jarig en dat moest gevierd worden! Aan ons mannelijke team om daar een leuk brand event concept voor te bedenken én te produceren!

concept productie
Tomatengevecht op de Dam
Eigen concept - Siemens

In de zomer van 2014 werd Nederland geconfronteerd met een enorm tomatenoverschot vanwege de Russische boycot, een rampzalig scenario waarbij de emoties hoog opliepen. Om daar gehoor aan te geven, een statement te maken en op een ludieke manier aandacht te vragen organiseerden we met Siemens een groots Tomatengevecht op de Dam, met 2000 mensen, 200.000 tomaten en uiteindelijk meer dan 130 miljoen impressies wereldwijd.

campagne concept partnerships PR/communicatie productie
Uncage your Tiger
Tiger Beer

Wij werden uitgedaagd om reuring en een echte merkervaring the creëren voor het lekkerste biertje uit Azië. The Cage was een campagne in Amsterdam, Berlijn en Frankrijk met een online component, brand events en influencers dat het biertje introduceerde in Amsterdam, Berlijn en Parijs. #uncageyourtiger

campagne concept influencers partnerships productie
Floating Bar
Tiger Beer

Voor Tiger Beer organiseerde we een 5-daagse floating bar tijdens SAIL Amsterdam. Met een heel dik programma vol creativiteit de hotspot tijdens het grootste nautische festival ter wereld.

concept marketing partnerships PR/communicatie productie
Restaurant Buitensluiting
Liliane Fonds

Het Liliane Fonds opent de wereld voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Een groep die nog vaak buitengesloten wordt. 9 op de 10 kinderen in Afrika met een handicap gaat zelfs niet naar school. Met dit tijdelijke restaurant, waar mensen bewust werden buitengesloten op basis van uiterlijk kenmerken, wilden we laten zien hoe raar het is om vanwege willekeurige redenen buitengesloten te worden.

campagne concept PR/communicatie productie
De Nachtwinkel
HEMA

Voor het eerst in de geschiedenis van HEMA werd een nachtwinkel geopend. De HEMA nachtwinkel opende op het moment dat de reguliere filialen sloten. In de HEMA nachtwinkel kon het nieuwe matras getest worden. Maar de pashokjes van de winkel gaven ook nog eens toegang tot een pyjamafeest, om zo het nieuwe matras te vieren!

campagne concept productie

Meer weten over brand events?

Opening, lancering, verjaardag of een andere goede reden voor een branded event? Laat het ons weten!

Adres

Tosti Creative
Stadhouderskade 156
1074 BC Amsterdam

Stuur bericht