HEMA Huwelijk
HEMA

Tegenwoordig organiseert ieder merk iets met de Pride, maar HEMA sprong er in al het reclamegeweld met kop en schouders bovenuit. Wij geloven dat het belangrijk is om een standpunt in te nemen. Het HEMA huwelijk is een perfect voorbeeld van waarom dat zo goed werkt. Toen we drie koppels uit Oost-Europa, die daar helaas niet mogen trouwen, de kans gaven om hier openlijk de liefde aan elkaar te verklaren creëerde dat in enorm veel impact.

concept PR/communicatie productie
Reclame voor Horeca
Eigen concept - Dirk van den Broek e.a.

Begin 2021 lanceerden we Reclame voor Horeca, een initiatief om noodlijdende horecazaken te steunen die door de corona-maatregelen al maanden hun deuren gesloten moesten houden. We boden het bedrijfsleven de kans om tegen vergoeding te adverteren op A-locaties, namelijk op de ruiten van goed zichtbare cafés en restaurants. Goedlopende organisaties en de horeca konden elkaar op deze manier helpen. Ruim 90 horecazaken verspreid door Nederland hebben een financiële bijdrage vanuit het initiatief ontvangen.

concept PR productie
Daar Doe Ik Het Voor
Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam stond voor de uitdaging om jongeren lokaal te motiveren zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Samen met de gemeente én jongeren uit de doelgroep hebben we ‘Daar Doe Ik Het Voor’ ontwikkeld. Een campagne waarin niet wordt gewezen op wat fout wordt gedaan. Voor veel jongeren is het lastig een boodschap te accepteren van een autoriteit. Maar ze luisteren wel naar vrienden en de mensen om hen heen. Daarom zijn zijzelf, met hun persoonlijke beweegredenen, de afzender in deze campagne en hebben we voor een positieve benadering mogen kiezen. In samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben we deze campagne op landelijk niveau mogen produceren en zijn de middelen door verschillende gemeenten on- en offline verspreid.

concept productie
Disco Boodschappen
Dirk van den Broek, Warsteiner, Kaiser's, Coca-Cola

Boodschappen doe je vrijwel iedere dag en dat kan best wel eens saai zijn: een herkenbaar probleem voor werkelijk iedereen. Het succes van Disco Boodschappen in een supermarkt - want waarom kan boodschappen geen feestje zijn! - was groot: binnen enkele dagen stonden honderdduizenden mensen op ‘attending’ en was het dagenlang het gesprek van de dag.

Vanwege het succes en aanhoudende vraag hebben wij het concept nog eens herhaald in Duitsland, met Warsteiner en Kaiser's.

campagne concept PR/communicatie productie
Restaurant Buitensluiting
Liliane Fonds

Het Liliane Fonds opent de wereld voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Een groep die nog vaak buitengesloten wordt. 9 op de 10 kinderen in Afrika met een handicap gaat zelfs niet naar school. Met dit tijdelijke restaurant, waar mensen bewust werden buitengesloten op basis van uiterlijk kenmerken, wilden we laten zien hoe raar het is om vanwege willekeurige redenen buitengesloten te worden.

campagne concept PR/communicatie productie
Tomatengevecht op de Dam
Eigen concept - Siemens

In de zomer van 2014 werd Nederland geconfronteerd met een enorm tomatenoverschot vanwege de Russische boycot, een rampzalig scenario waarbij de emoties hoog opliepen. Om daar gehoor aan te geven, een statement te maken en op een ludieke manier aandacht te vragen organiseerden we met Siemens een groots Tomatengevecht op de Dam, met 2000 mensen, 200.000 tomaten en uiteindelijk meer dan 130 miljoen impressies wereldwijd.

campagne concept partnerships PR/communicatie productie
Pleurop
Eigen concept - Beaudoin

Daags voor Valentijnsdag lanceerden wij een geheel tegendraadse service: Pleurop - stuur een verwelkt bosje bloemen naar je (toekomstige) ex-geliefde. In de webshop kon je één dooie bloem, een stomme brief of een verlept boeket bestellen. De actie, bedoeld als sarcastisch tegengeluid op het commerciële feestje, haalde miljoenen views en werd in menig programma besproken.

concept PR productie
De Nachtwinkel
HEMA

Voor het eerst in de geschiedenis van HEMA werd een nachtwinkel geopend. De HEMA nachtwinkel opende op het moment dat de reguliere filialen sloten. In de HEMA nachtwinkel kon het nieuwe matras getest worden. Maar de pashokjes van de winkel gaven ook nog eens toegang tot een pyjamafeest, om zo het nieuwe matras te vieren!

campagne concept productie
Floating Bar
Tiger Beer

Voor Tiger Beer organiseerde we een 5-daagse floating bar tijdens SAIL Amsterdam. Met een heel dik programma vol creativiteit de hotspot tijdens het grootste nautische festival ter wereld.

concept marketing partnerships PR/communicatie productie
Het Geitenwollen Sokken Atelier
Vandebron

Geitenwollen sokken stonden bekend als saai en duurzaam, maar nu duurzaam niet meer saai is, zijn geitenwollen sokken dat ook niet meer. Daarom krijg jij een paar échte geitenwollen sokken cadeau als je overstapt op 100% duurzame energie. Samen met Vandebron zetten we de geitenwollensok letterlijk op een voetstuk.

concept PR/communicatie productie
Bols Cocktail Street
Bols

De cocktail competitie van het jaar. Zeven finalisten vanuit de hele wereld streden in Bols Around the World om de felbegeerde prijs. Als kroon op deze campagne werd de Reguliersdwarsstraat omgetoverd tot Bols Geneverstreet met een eigen club voor iedere finalist.

campagne partnerships PR/influencers productie
Meer HEMA Bingo
HEMA

We werden uitgedaagd om van één minuut gratis winkelen een groots feest te maken ter ere van het 1 jarige bestaan van de 'meer HEMA' klantenpas! BINGO!

concept PR/communicatie productie
Playground CS
Gemeente Amsterdam

In de binnenstad van Amterdam is weinig speelruimte voor kinderen. Toen een klein stukje grond vrijkwam, zag de gemeente kans hier een tijdelijke experiment te houden en schakelde Tosti Creative en partners in om een concept te bedenken voor kinderen en jonge ouders. Het resultaat: Playground CS!

In samenwerking met Urban Space Agency, BFAS, Thijs Tauw, Amsterdam Verbindt en Ziggo.

concept PR/communicatie productie
Flying Yogi
Optimel

Wees goed voor jezelf! Optimel helpt daarbij door iedereen aan de yoga te krijgen in Nederland. Hoe? Door events door heel Nederland te organiseren en een populaire yogi rond te vliegen met helikopter. Kon je er toch niet bij zijn? Volg dan via de Facebook livestream of bestel een yoga starterspakket via de campagnesite www.optimelyogadag.nl

campagne concept PR/communicatie productie
Peepshow op de Dam
Free a Girl

4 april schudde Nederlands’ eerste pop-up peepshow onze hoofdstad wakker! Bezoekers keerden met verbaasde gezichten terug nadat een 14-jarig meisje haar entree maakte in de rood belichte peepshow. Deze stille schreeuw om aandacht bleek een actie van Stichting Free a Girl om de Week tegen Kinderprostitutie onder de aandacht te brengen.

In samenwerking met Mediaxplain.

campagne concept productie
Volgend jaar weer, of nooit meer?
Optimel

Optimel introduceerde begin 2017 een bijzondere en controversiële smaak Griekse Yoghurt: koffie. De reacties waren extreem: mensen vonden het geweldig, maar een andere groep snapte er helemaal niets van. Daarom organiseerden wij een verkiezing: volgend jaar weer, of nooit meer? Een gecombineerde online, offline en influencer campagne. Goed nieuws, met duizenden stemmen verkoos Nederland met meer dan 80%: volgend jaar weer!

concept PR/communicatie productie
Uncage your Tiger
Tiger Beer

Wij werden uitgedaagd om reuring en een echte merkervaring the creëren voor het lekkerste biertje uit Azië. The Cage was een campagne in Amsterdam, Berlijn en Frankrijk met een online component, brand events en influencers dat het biertje introduceerde in Amsterdam, Berlijn en Parijs. #uncageyourtiger

campagne concept influencers partnerships productie
Alles is lekkerder met Chocomel…
Chocomel

Eigenlijk is alles lekkerder met Chocomel. Dat hebben we laten zien in een reeks video's, waarbij we mensen op een onverwacht moment verraste met een heerlijke Chocomel.

concept productie
Max Verstappen Dag
Hornbach

Als trotste sponsor van Max Verstappen opende Hornbach haar nieuwste vestiging in Amsterdam. Reden om Max van stal te halen en fans een vooruitblik op het seizoen 2017 te gunnen. In de aanloop naar het event konden fans Max 'vinden' in de Hornbach vestiging door middel van een Augmented Reality game, om zo de winkel te leren kennen en kans te maken op een meet-en-greet.

concept productie
Celebrate Life
Cosmopolitan

Het grootste meidenblad van Nederland werd jarig en dat moest gevierd worden! Aan ons mannelijke team om daar een leuk brand event concept voor te bedenken én te produceren!

concept productie
Code Geel
Chocomel

Sneeuw, storm, ellendigheid. Tijd om Chocomel Code Geel te bellen. Wanneer de meteorologen 'code geel' voorspelden, ging ons team er op uit om Chocomel fans in het land op te warmen.

concept productie
Partypont
Chocomel

Hoe activeer je Chocomel tijdens Amsterdam Dance Event? Niet op het festival, maar daarvoor! Op het GVB pontje van Amsterdam Centraal naar NDSM verraste we festivalbezoekers op deze partypont!

concept PR/communicatie productie
Fijnproevers
Foodora & Gourmet

In samenwerking met Foodora en Gourmet lanceerde we een bezorgdienst voor katten, speciaal voor dierendag! ‘Net als mensen zijn katten ook fijnproevers.’ Een unieke samenwerking met een dikke knipoog.

concept PR/communicatie productie
Pilsjasje
Dommelsch

In de zomer van 2018 introduceerde we met Dommelsch de must-have voor alle pilsliefhebbers: het Pilsjasje. Een spijkerjasje met koelvak, opener en een vakje voor je borrelnootjes. De actie was een creatieve knipoog naar alle moderne fratsen en complexiteit rondom bierbeleving. Het sloot toevallig ook aardig aan bij het nieuwe jasje waar Dommelsch zelf in werd gestoken.

campagne concept PR/communicatie productie

Briefing of idee?

Tosti Creative
Stadhouderskade 156
1074 BC Amsterdam

Stuur bericht