Campagnes

In een campagne combineren we het beste van alle werelden. Wat begint vanuit een duidelijk doel, onderzoek en strategie, wordt vervolgens creatief weggezet in de best passende kanalen. Een gedegen aanpak die het probleem van alle kanten bekijkt.

Strategie
De beste campagnes zijn gebaseerd op een big idea, een strategisch idee waar alle creatieve uitingen uit rollen. Zo'n idee kan vaak verrassend lang mee om consequent een merk te bouwen.

Customer journey
Waar zit jouw bottleneck? Goede campagnes richten zich op de juiste stappen in de funnel, van awareness tot consideration tot transaction tot loyalty.

Resultaten
Campagnes beginnen met duidelijke KPI's, views, impact, traffic, omzet, en sturen bij waar nodig. Samen met specialisten op ieder gebied werken we campagnematig aan jouw doel.

Daar doe ik het voor
Fit For Free

Behalve sixpacks en slanke lichamen zijn er zoveel meer redenen om te gaan sporten. Vaak zijn het ook de kleine dingen: bijvoorbeeld voor ontspanning of om te kunnen blijven voetballen met je kleinzoon in de tuin. Dáár doe ik het voor! In een videocampagne met verschillende bekende Nederlanders zijn we op zoek gegaan naar hun achterliggende doelen.

campagne concept productie strategie
Zomercampagne
Chocomel

Chocomel, vooral veel gedronken in de winter, is eigenlijk ook heel lekker in de zomer. Aan ons de vraag dat ook aan de jongere doelgroep van Chocomel te vertellen. Dat hebben wij gedaan door het creëren van nieuwe momenten, inspelend op de lifestyle die bij deze doelgroep hoort: terrasjes en festivals. Met verschillende soorten content, online, offline en horeca activaties hebben wij Chocomel gepositioneerd als heerlijk alternatief voor andere zomerse drankjes. #daarhadjezinin

campagne concept PR/influencers productie strategie
Week tegen Kinderprostitutie
Free a Girl

Free a Girl is een stichting die meisjes uit de kinderprostitutie bevrijd. Om dat werk te doen introduceerde de stichting in 2017 de Week tegen Kinderprostitutie. Wij zijn gevraagd daar op een gedurfde manier campagne voor te voeren. Onschuldige fantasie voor de een, gruwelijke realiteit voor de ander. Deze heftige campagne die zowel online als offline werd gevoerd haalde internationale PR.

campagne concept PR productie
Volgend jaar weer, of nooit meer?
Optimel

Optimel introduceerde begin 2017 een bijzondere en controversiële smaak Griekse Yoghurt: koffie. De reacties waren extreem: mensen vonden het geweldig, maar een andere groep snapte er helemaal niets van. Daarom organiseerden wij een verkiezing: volgend jaar weer, of nooit meer? Een gecombineerde online, offline en influencer campagne. Goed nieuws, met duizenden stemmen verkoos Nederland met meer dan 80%: volgend jaar weer!

concept PR/communicatie productie

Meer weten over campagnes?

Het lijkt ons heel leuk jouw marketing challenge te bespreken. Neem contact op voor een afspraak!

Adres

Tosti Creative
Stadhouderskade 156
1074 BC Amsterdam

Stuur bericht