Ons verhaal

Het eerste feestje in de supermarkt. Een tomatengevecht op de Dam. Een gigantisch stadsstrand recht voor Amsterdam Centraal. Stuk voor stuk: spraakmakend en fun

Dansen, lachen, spelen. Soms lijkt het alsof we zijn vergeten hoe leuk en belangrijk dat is. Plezier maken is gezond, en dat willen we mensen laten ervaren.

Met onvergetelijke events, activaties en ervaringen brengen we mensen in beweging, en laten we merken leven. 

‘We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.’

Wie we zijn

Zes jaar geleden zijn we gestart vanuit de behoefte om creatieve ideeën te realiseren en mensen blij te maken. Zonder achtergrond in de reclame weten wij met onbevangen blik een verbinding te maken tussen mensen en merken.

Onze belofte

Creativiteit is het vermogen om iets nieuws te scheppen. Daar zijn wij dagelijks mee bezig en onze belofte is om met deze creativiteit te verrassen. Van concept tot uitwerking en in de details van onze producties.

People first

De mens staat altijd centraal. Mensen blij maken en tegelijkertijd relevant zijn, dat is altijd ons uitgangspunt. Vanuit deze gedachte ontwikkelen we bijzondere ervaringen, in samenwerking met sterke merken.

Geen prijzen

Wij willen geen reclameprijzen. Wij gaan voor de waardering van mensen, een lach op hun gezicht en een verhaal dat iedereen doorvertelt.

Wat we doen

Tosti Creative helpt merken op te vallen en te verbinden met hun doelgroep. Bijvoorbeeld met brand events, PR activaties of door middel van experience marketing. Dat leveren we van concept tot aan productie, en natuurlijk in communicatie.

Concept

Een goed concept is het hele werk. En dat begint bij een goed begrip van doelgroep en merk. Check? Dan blazen we je omver met een idee dat relevant is voor de doelgroep, past bij de merkwaarden en rondgaat als een lopend vuurtje.

Productie

Creatieve concepten zijn zoveel leuker als ze worden waargemaakt. Omdat we zowel concept als productie in huis hebben, weten we precies hoe ver we kunnen gaan.

Communicatie

We brengen het concept onder de aandacht. Online, offline, PR, print, you name it. En bij goede ideeën, gaat dat bijna vanzelf.

Met wie we werken

Zie je ons wel zitten?

Wij jou vast ook. En baat het niet, dan schaadt het niet. Zin in een kopje koffie, klein broodje misschien? Biertje in ons eigen Huis van Iemand Anders of Chez Miné kan ook natuurlijk!

Contact

Tosti Creative
Stadhouderskade 156
1074 BC Amsterdam

Stuur bericht